Bajzovka tentokrát nestačila na Včelnou '35'

25.08.2019 10:22

Bajzovkáři si tradičně naplánovali pouťový zápas a jako soupeře si pozvali SK Včelnou '35'.  Tentokrát se nás moc nesešlo, a proto bylo utkání pro některé o to náročnější.

Hned v úvodu zápasu jsme darovali soupeři gól, když jsme dali pomalou malou domů, hostující útočník míč doběhl a pak měl již snadnou práci. Poměrně brzy se nám však podařilo vyrovnat. Hostující stoper netrefil odkop, dotírající Pepa se zhostil míče, popovedl si míč do výhodnější pozice a prostřelil gólmana. 1:1. To bylo však co se týče naší gólové radosti v tomto zápase vše. Dobře jsme kombinovali, měli jsme více ze hry, avšak chyběla nám kvalita ve finální fázi hry. Tam jsme to soupěřově obraně a bránkáři hodně ulehčili. Vypracovali jsme si i množství rohů, ale žádný z nich bohužel nebyl využit. Za zmínku pak stojí už jen standartní situace, kterou rozehráli Míra s Jardou D., střela však byla tečovaná a skončila mimo branku. A tak hosté postupně během zápasu navyšovali své vedení. Hráli mnohem přímočařeji na branku a byli velice efektivní. Z deseti šancí jich dokázali rovnou polovinu proměnit. Druhý a čtvrtý gól padl po krásných střelách umístěných přímo k levé tyči naší branky, další dva míče nám doklepli do branky neobsazení útočníci. Tak si staří páni ze Včelné odvezli vítězství 5:1.

Věřím, že naší pouťovou radost to nezkazilo, pánové si udělali žízeň a skvěle se pobavili na večerní zábavě s živou hudbou.

Zpět