Se starou gardou Holubova smírně 3:3, 4:3p

04.08.2018 10:00

Při příležitosti fotbalového veselí v Holubově jsme před oficiálním fotbalovým turnajem odehráli exhibiční utkání proti místní staré gardě. Hrálo se 2x 30 minut. I tak nutno podotknout, že kvalita utkání byla ovlivněna extrémním horkem.

Úvod zápasu, i kvůli našim nepřesnostem, zastihl v lepší formě domácí tým. Po deseti minutách hry jsme ovšem převzali iniciativu a po krásných akcích jsme si vytvořili spoustu gólových příležitostí. Nejdříve jsme chtěli soupeře vykombinovat až do branky, ale k tomu nám chyběly lepší finální přihrávky. Poté jsme zkusili i pár střel za hranicí pokutového území, avšak chyběla větší přesnost. A tak se přesně podle rčení 'nedáš, dostaneš" ujali domácí vedení 1:0. Hned v zápětí jsme však dokázali vyrovnat. Po krásné akci z levé strany si na centr od Adélky zprava naběhl Mára a prolomil naši smůlu. 1:1. Ve 28. minutě jsme ale včas nepřerušili rychlý brejk domácích a obdrželi jsme nepříjemný gól do šatny. 2:1.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným cílem, a to zvrátit nepříznivý stav utkání. Mnoho útoků jsme táhli po pravé straně, tam to však nevedlo k žádnému úspěchu. Mezitím došlo na hřišti také k pár tvrdším zákrokům. Následně jsme to zkusili z levé strany a zaznamenali jsme hned dvě trefy do černého. Nejprve si na centr od Páji naběhl Milan, poté zafungovala sesterská spolupráce Adélka -> Eliška a mohli jsme se radovat. 2:3. Ke konci nám však došly síly a nevraceli jsme se tak, jak bychom měli. Proto jsme těsně před koncem inkasovali gól na 3:3. V následném penaltovém rozstřelu byli úspěšnějším týmem domácí.

Zpět